Wat we bieden

Wat we bieden

Ontwikkeling

Hotel Okura Amsterdam staat bekend om haar uitstekende serviceniveau waarbij het uitgangspunt is om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Dit kan alleen met een team dat dagelijks met passie en toewijding aan het werk is en beschikt over de juiste vaardigheden.

Daarom is Hotel Okura Amsterdam continue bezig met de ontwikkeling van onze medewerkers. Naast een aantal vaste trainingen zijn er ook geruime mogelijkheden voor het volgen van trainingen die bijdragen aan je professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een uitgebreid programma aan van trainingen, ontwikkeltrajecten, workshops en e-learning modules.

Als nieuw teamlid van Hotel Okura Amsterdam start je met een introductietraining. Vervolgens krijg je een training on-the-job en een aantal praktijktrainingen. We hebben een halfjaarlijks wisselende trainingskalender, voorbeelden van trainingen die zijn opgenomen in de trainingskalender van dit jaar zijn Lean, Complaint Handling, Up-selling en een Leadership programma.

Wij stimuleren onze medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen, er zijn ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen je huidige functie, of door te groeien naar een andere functie of afdeling binnen Hotel Okura Amsterdam. Binnen Hotel Okura Amsterdam geven wij veel vrijheid aan onze medewerkers, zo geven we bijvoorbeeld chefs de mogelijkheden om zich voor te bereiden op wedstrijden en krijgen ze hierbij ook hulp van collega’s. Daarnaast geven onze leveranciers regelmatig workshop om de kennis en vaardigheden van onze medewerkers uit te breiden. Voorbeelden van workshops zijn een Barista workshop of een wijn workshop.

Salaris

Als medewerker van Hotel Okura Amsterdam maak jij hét verschil voor het verblijf van onze gasten. Wij waarderen onze medewerkers en daarom bieden wij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket.

Voor een leerling is het salaris op basis van 32 uur, minimaal € 914,96 (17 jaar niveau 2 & 3 groep II en maximaal € 1.580,45 (21 jaar niveau 4, groep III).

Je salaris is conform de Horeca CAO en is ingedeeld op basis van je functie en je werkervaring. Hieronder het salarisoverzicht per functiegroep, in de vacature vermelden wij de functiegroep: 

Schaal Min Max
I € 1.783,65 € 1.971,66
II € 1.810,86 € 2.042,64
III € 1.876,79 € 2.159,33
IV € 1.947,83 € 2.281,73
V € 2.124,43 € 2.493,15
VI € 2.368,00 € 2.779,01
VII € 2.619,27 € 3.135,33
VIII € 2.868,00 € 3.433,06
IX € 3.126,67 € 3.817,57
X € 3.408,06 € 4.161,15
XI € 3.714,80 € 4.533,87

 

 Overige vergoedingen:

 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden in bijna 30 verschillende afdelingen
 • Ondersteuning door een Training manager & Departmental trainers (leermeesters)
 • Interne en externe trainingsmogelijkheden & E-learning systeem
 • Personeelskorting in al onze onderscheiden restaurants
 • Friends & family korting op overnachtingen bij Hotel Okura
 • Geweldige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, Sinterklaas, beachvolleybaltoernooi, teamuitjes)
 • Maandelijkse Health-dagen voor medewerkers
 • Collectieve zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekering (WIA)
 • Jaarlijkse bonusregeling voor iedereen
 • Incentive-programma in meerdere afdelingen
 • Medewerkers ontvangen een uniform of een kleine vergoeding voor stomerijkosten 
 • Parkeergelegenheid voor managementfuncties
 • Medewerker van de maand (ontvangt een overnachting en een diner in een van onze restaurants)
 • Medewerker van het jaar (ontvangt een geheel verzorgde reis naar Japan)
 • Na de proeftijd ontvangt de medewerker een gratis overnachting inlcusief ontbijt en een drankje in ons 23rd Bar, ervaar ons hotel als gast!

Community

Binnen Hotel Okura Amsterdam vinden wij het belangrijk om naast het werk met collega’s aan activiteiten deel te nemen. Vanuit Hotel Okura Amsterdam doen wij samen vrijwilligerswerk. We hebben een burendag georganiseerd, geschilderd bij een kinderboerderij en helpen collega’s regelmatig in de bediening bij een benefitgala. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het volgen van een workshop. Iedere medewerker kan zelf een nieuwe workshop of evenement organiseren. Zoals deelnemen aan de jaarlijkse Dam tot Damloop of aan het beachvolleybal toernooi, daarnaast is deelname aan de Staff Society vereniging mogelijk die bijvoorbeeld het jaarlijkse personeelsfeest organiseren.

trainingheathdayworkshop

 

 

 

 

 

We care

Omdat wij tevredenheid van onze medewerkers belangrijk vinden, zijn we continue op zoek naar verbeteringen. Daarom voeren wij jaarlijks een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit om inzichtelijk te maken hoe tevreden onze medewerkers zijn en om de huidige werksituatie van onze collega’s verder te kunnen verbeteren, hierin hebben we een 8 gescoord!

Over Okura

Het begon allemaal in de jaren 50, met een droom, toen Baron Kishichiro Okura een ideaal hotel wilde bou­wen waar iedereen zich thuis zou voelen. In 1958 legde de Baron de eerste funda­men­ten voor de Taisei Kanko Co., Ltd. (nu genaamd Hotel Okura Co., Ltd.), samen met Iwajiro Noda, Voorzitter Emeritus, en bijgestaan door Torao Aoki, Voorzit­ter...

Contactgegevens

Hotel Okura - Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

020 678 7989