Contact

Contact

Dank je voor je interesse in werken bij Hotel Okura Amsterdam! We hopen dat jouw ambities overeenkomen met de onze; wij hebben namelijk de ambitie om employer of choice binnen onze branche te zijn.

Dat bewerkstelligen we onder andere door meer nadruk te leggen op positief en betrokken leiderschap, de ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers nog verder uit te breiden en er op die manier voor te zorgen dat elke medewerker zich ambassadeur van Hotel Okura Amsterdam voelt en dit ook uitdraagt. Dat geldt voor al onze medewerkers, van leerlingen en stagiaires die de eerste stappen van hun carrière bij ons zetten, tot collega’s die hier al decennia werken.

Hotel Okura - Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

020 678 79 89

 

Over Okura

Het begon allemaal in de jaren 50, met een droom, toen Baron Kishichiro Okura een ideaal hotel wilde bou­wen waar iedereen zich thuis zou voelen. In 1958 legde de Baron de eerste funda­men­ten voor de Taisei Kanko Co., Ltd. (nu genaamd Hotel Okura Co., Ltd.), samen met Iwajiro Noda, Voorzitter Emeritus, en bijgestaan door Torao Aoki, Voorzit­ter...

Contactgegevens

Hotel Okura - Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

020 678 7989