Stafafdelingen

Stafafdelingen

Naast de operationele afdelingen zijn er ook een aantal stafafdelingen in Hotel Okura Amsterdam. De collega’s werkzaam op deze afdelingen zorgen voor een optimale ondersteuning van de operationele afdelingen.

De stafafdelingen zijn: IT, Housekeeping, Technische Dienst, Human Resources, Inkoop, F&B Office en Executive Office.
Samen zorgen deze afdelingen voor een goed verloop van de processen aan de voorkant van het hotel. Samenwerking is een belangrijk onderdeel binnen Hotel Okura Amsterdam. Alleen door goede samenwerking tussen de afdelingen kunnen wij zo efficiënt mogelijk werken om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Voor projecten zoals renovaties en wetswijzigingen worden projectgroepen aangesteld. De projectgroepen hebben regelmatig vergaderingen samen en zorgen voor een goede afloop van het project.

Bij Hotel Okura Amsterdam werken wij op basis van het Leanprincipe. Alle medewerkers binnen Hotel Okura Amsterdam worden opgeleid tot een Lean White Belt. We besteden veel aandacht aan het uitdragen van de Lean filosofie binnen Hotel Okura Amsterdam. Er is een Lean werkgroep die dit begeleid en zorgt voor voldoende draagvlak binnen de organisatie.

Over Okura

Het begon allemaal in de jaren 50, met een droom, toen Baron Kishichiro Okura een ideaal hotel wilde bou­wen waar iedereen zich thuis zou voelen. In 1958 legde de Baron de eerste funda­men­ten voor de Taisei Kanko Co., Ltd. (nu genaamd Hotel Okura Co., Ltd.), samen met Iwajiro Noda, Voorzitter Emeritus, en bijgestaan door Torao Aoki, Voorzit­ter...

Contactgegevens

Hotel Okura - Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

020 678 7989
hr@okura.nl