Bars

Bars

Het barteam is verantwoordelijk voor beide bars in Hotel Okura Amsterdam; de Twenty Third Bar en de Lobby Bar. Het menu bestaat uit verschillende drankjes, waaronder tal van cocktails en verschillende champagnes. Beide bars zijn toegankelijk voor hotelgasten en niet-hotelgasten. Als onderdeel van het barteam stel je samen met jouw collega’s het seizoensmenu samen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je creativiteit zijn gang te laten gaan en zelf een cocktail te creëren geïnspireerd op het uitzicht over Amsterdam.

Twenty Third

De Twenty Third Bar bevindt zich op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam en heeft een spectaculair uitzicht waardoor het een unieke werkplek is. Gasten kunnen hier hun drankjes combineren met de zorgvuldig samengestelde delicatessen die bereid worden door de chefs van Ciel Bleu Restaurant.

Lobby Bar

De Lobby Bar bevindt zich op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam. De informele sfeer nodigt gasten uit om een drankje te doen voorafgaand aan een diner in een van Okura’s restaurants.

Over Okura

Het begon allemaal in de jaren 50, met een droom, toen Baron Kishichiro Okura een ideaal hotel wilde bou­wen waar iedereen zich thuis zou voelen. In 1958 legde de Baron de eerste funda­men­ten voor de Taisei Kanko Co., Ltd. (nu genaamd Hotel Okura Co., Ltd.), samen met Iwajiro Noda, Voorzitter Emeritus, en bijgestaan door Torao Aoki, Voorzit­ter...

Contactgegevens

Hotel Okura - Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

020 678 7989