Bars

Bars

Twenty Third

De Twenty Third is vernoemd naar haar locatie: vanaf de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam biedt deze bar een prachtig uitzicht over Amsterdam. Onze gasten kunnen kiezen uit een brede selectie aan cocktails en champagnes, waarvan sommige ook per glas worden geserveerd. Hapjes worden verzorgd door het aangrenzende twee Michelinsterren Ciel Bleu Restaurant. De bar is ook toegankelijk voor niet hotelgasten. De openingstijden van de bar zijn van zondag tot donderdag van 18:00 tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 18:00 tot 02:00 uur.

Lobby Bar

Op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam vind je de Lobby Bar. De informele sfeer van deze centraal gelegen bar maakt het de ideale plek voor gasten om een drankje te doen voorafgaand aan een diner in een van Okura's restaurants. Op het menu staan 60 verschillende cocktails en een selectie van smakelijke hapjes. De bar is van april tot en met september dagelijks geopend van 17.30u tot 21.00u en van oktober tot en met maart dagelijks geopend van 16:00 tot 21:00 uur.

Over Okura

Het begon allemaal in de jaren 50, met een droom, toen Baron Kishichiro Okura een ideaal hotel wilde bou­wen waar iedereen zich thuis zou voelen. In 1958 legde de Baron de eerste funda­men­ten voor de Taisei Kanko Co., Ltd. (nu genaamd Hotel Okura Co., Ltd.), samen met Iwajiro Noda, Voorzitter Emeritus, en bijgestaan door Torao Aoki, Voorzit­ter...

Contactgegevens

Hotel Okura - Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

020 678 7989
hr@okura.nl